Triam

Individuele coaching

Zelfinzicht is de sleutel naar groei. Persoonlijke groei is onmogelijk zonder inzicht in wie je bent, waarom je doet wat je doet, denkt wat je denkt en voelt wat je voelt.

Bent u een bedrijfsleider en wilt u op een nog efficiëntere manier leiding geven? Of bent u een werknemer die de contacten met externe klanten wil optimaliseren? Of hebt u gewoon de indruk dat u rondjes aan het lopen bent en geraakt u er niet meer uit? Dan is een persoonlijke coach misschien iets voor u!

Een persoonlijke coach luistert en begeleidt en laat u naar uzelf kijken. Op basis van uw persoonlijke leerdoel werkt u samen een actieplan uit waardoor u in de toekomst gelukkiger en bewuster in het leven staat. Via de coaching wordt u zich meer bewust van uw werk- en thuissituatie, uw relaties en vooral uzelf.

Het verloop van de individuele coaching ziet eruit als volgt: na een kennismakingsgesprek bepaalt u in samenwerking met de coach wat u precies wil leren. Door zelfreflectie en een aantal coachgesprekken wordt het leerdoel uitgediept. U analyseert de huidige werksituatie en ontdekt de mogelijkheden voor de toekomst, die u realiseert aan de hand van een persoonlijk actieplan. U zal ondervinden dat hoe meer u zelf verantwoordelijkheid neemt des te succesvoller het resultaat zal zijn.

  • Programma: wordt samen individueel besproken en opgesteld
  • Prijs: op aanvraag
Triam - Woutersstraat 1 - 3500 Hasselt - Tel. 011/28 10 31 - Fax 011/28 10 35 - E-mail: info@triam.be
Website by Brainlane